Tot 365 dagen bewaking met slechts één batterijlading dankzij de Eufy-camera  

Tot 365 dagen bewaking met slechts één batterijlading dankzij de Eufy-camera

Of het nu in particuliere huishoudens of openbare instellingen is – bewakingscamera’s worden steeds populairder. Maar zelfs de beste bewakingscamera is nutteloos als de batterij leeg is. En dat kan snel gebeuren.

Met de bewakingscamera van Eufy hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over onderhoud tot een jaar – want met één lading gaat de batterij tot 365 dagen mee. In geval van een stroomstoring kan de HomeBase met een geïntegreerde batterij tot 48 uur lang de bewaking in stand houden. Zo bent u altijd beschermd tegen indringers.

Robuuste en ongecompliceerde bewakingscamera

Naast de lange levensduur van de batterij overtuigt de camera door de eenvoudige installatie. De magnetische houder wordt eenvoudig aan de muur geschroefd – dan kan de camera worden gemonteerd en afgesteld.

Omdat het apparaat volledig draadloos is, zijn gebruikers zeer flexibel bij het positioneren van de bewakingscamera en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de bedrading van de contacten. De Eufy camera kan zowel binnen als buiten worden gebruikt omdat hij weerbestendig is (IP67-klasse).

 

Veilig in en rond het huis

Omdat de bewakingscamera opnames maakt in 1080p HD resolutie en een nachtzicht heeft, zijn gebruikers 24 uur per dag en 7 dagen per week beschermd tegen ongewenste bezoekers.

Wanneer de bewakingscamera met behulp van persoons- en gezichtsherkenning een onbekende persoon detecteert, ontvangt de gebruiker een real-time melding op zijn smartphone.

Het 2-weg audiosysteem stelt de gebruiker bijvoorbeeld in staat om te communiceren met de onbekende persoon. Bovendien klinkt er een antidiefstalalarmsignaal als er zich indringers op het terrein bevinden.

Beveiligde gegevensopslag en toegang tot apps

De opgenomen bewakingsvideo’s worden lokaal opgeslagen op een SD-kaart in AES 256-bits codering. Dit zorgt ervoor dat de gegevens veilig zijn en dat er geen extra kosten zijn voor een abonnement op de fabrikant.

De opnames kunnen op elk moment worden bekeken in de gratis app. Zelfs real-time streaming over meerdere Eufy bewakingscamera’s is mogelijk wanneer de gebruiker onderweg is en zich ervan wil vergewissen dat alles in orde is in het bewaakte gebied.

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *