Snijden, strippen, draaien en krimpen met slechts één gereedschap  

Snijden, strippen, draaien en krimpen met slechts één gereedschap

De bekabeling van industriële installaties en besturingskasten is vaak een moeizame taak, die permanent werk met de hoogste nauwkeurigheid en constante kwaliteit vereist. De eisen aan een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat vereisen niet alleen concentratie en precisie, maar ook hoogwaardig gereedschap.

Voorheen moest dit bij elke handeling worden gewijzigd en was dit niet erg efficiënt. Met de nieuwe verbeterde allrounder QUADRO Plus van JOKARI kunt u met één gereedschap vier bewerkingen uitvoeren. Dit bespaart niet alleen arbeidstijd en kosten, maar zorgt dankzij de ergonomie en het bewegingsgemak ook voor een moeiteloze bekabeling.

De QUADRO Plus van JOKARI scoort vooral met de combinatie van vier verschillende functies in één tool. Met de geïntegreerde zijkniptang kunt u draden tot 2,5 mm² inkorten voordat u de buitenste PVC mantel van de kabel met de geïntegreerde stripper verwijdert. Het geïntegreerde draaisysteem verhindert dat de bundel splitst, zodat u direct verder kunt krimpen. Het krimpen van adereindhulzen wordt bijzonder snel en met constante kracht en kwaliteit uitgevoerd dankzij de wisselbladen met strookmateriaal – ongeacht het aantal krimpbewerkingen dat u op één werkdag moet uitvoeren.
Een nieuwe functie van de verbeterde QUADRO Plus is het ratelslot op de krimpbekken. Dit wordt geactiveerd wanneer het persen voltooid is, zodat er nooit te veel kracht wordt uitgeoefend en de streng niet wordt beschadigd.

Foto omslag: Fabrikant

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *