Nu verkrijgbaar bij reichelt: Laserproducten van Picotronic  

Nu verkrijgbaar bij reichelt: Laserproducten van Picotronic

Reichelt breidt zijn gamma van lasermodules van een bekende fabrikant uit: Picotronic. 200 nieuwe producten van de toonaangevende leverancier van lasermodules zijn nu beschikbaar in de reichelt shop. Een verdere uitbreiding is gepland in de komende weken.

Picotronic – de betrouwbare partner op het gebied van lasertechnologie

Het brede gamma lasers van Picotronic wordt op vele gebieden gebruikt: of het nu gaat om industrie, automobielindustrie, geneeskunde of beeldverwerking – voor bijna elke toepassing kan een passende oplossing worden geboden.

Picotronic staat voor een constante hoge kwaliteit, efficiënte processen en 100% testen van alle producten. Daarom is het bedrijf nu zelfs lid van het Duitse Instituut voor Normalisatie. (DIN).
De uitbreiding van het productassortiment begon met punt-, lijn- en dwarslaser modules. Niet alle producten van Picotronic, maar veel meer!

 

Puntlasers – de veelzijdige

Bent u op zoek naar een laser voor positiebepaling, profieldieptemeting, training, fysieke experimenten of gewoon voor showdoeleinden? Met onze grote keuze aan puntlasers vindt u zeker wat u zoekt. De puntlasers zijn momenteel verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: rood, groen en blauw.

 

Lijnlaser – Geschikt voor 3D-scannen

Lijnlasers worden gebruikt op de meest uiteenlopende gebieden: 3D scannen, positionering, tafelspellen, uitlijning van machines, lichtbarrières, snelheidsmeting, om er maar een paar te noemen. Ons assortiment omvat momenteel rode, groene en blauwe lasers.

 

Kruislaser – in rood

Het nauwkeurig positioneren van meubels, werkstukken of boorgaten wordt altijd geassocieerd met het meten en uitlijnen. Maak deze taken gemakkelijker met een van onze kruislasers.

Hier vindt u een overzicht van alle Picotronic-producten uit ons gamma.

Foto omslag: Picotronic

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *