Nieuw bij reichelt: Huiscontrole door SONOFF  

Nieuw bij reichelt: Huiscontrole door SONOFF

Met het SONOFF WLAN-systeem wordt het elektrische systeem van elk huis slim. De elektrische schakelaars en adapters communiceren via WLAN en kunnen gemakkelijk aangesloten apparaten of stopcontacten bedienen via eWeLink App (Android en iOS) via een mobiele telefoon, domotica server of browser.

Het WLAN schakelt van SONOFF via de WLAN-router over naar een cloudplatform waarmee de gebruiker alle in het Smart Home systeem geïntegreerde apparaten op afstand kan bedienen. Dit alles gebeurt via Amazon’s wereldwijd beschikbare AWS server.

De SONOFF WLAN-adapters kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande elektrische installaties – of het nu gaat om een nieuw gebouw, een bestaand gebouw of een gehuurd appartement.

Wat het SONOFF WLAN-SYSTEM zo bijzonder maakt, is dat het kan worden geïndividualiseerd

De goedkope SONOFF adapters hebben inmiddels een cultstatus verworven. Ze zijn een goed alternatief voor andere, vaak dure, bestaande systemen. Het bijzondere aan hen is dat ze technisch aanpasbaar zijn. De app stelt de gebruiker in staat om verschillende scenario’s te creëren. De schakeltijden kunnen zonder veel moeite worden geparametriseerd. Een andere positieve eigenschap is de mogelijkheid van de adapter om te migreren naar het cross-platform ioBroker systeem. Het enige wat nodig is, is een kleine aanpassing.

Gepersonaliseerde huisautomatisering

Het maakt niet uit op welk gebied van de Smart Home Setup – een WLAN-adapter van SONOFF past zich aan de individuele behoeften van de gebruiker aan. Met behulp van een schakelactor kan de verlichting worden geregeld, de koffiemachine ’s morgens voorverwarmd of een smart socket worden geprogrammeerd.

Hier vindt u alle artikelen over SONOFF home control.

 

Foto omslag: Fabrikant

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *