Laad foto’s razendsnel op het digitale fotolijstje, ongeacht de locatie!  

Laad foto’s razendsnel op het digitale fotolijstje, ongeacht de locatie!

Vaak worden er onderweg onvergetelijke foto’s gemaakt, helaas worden de meeste van deze foto’s na een enkele bezichtiging op de smartphone stoffig. Slechts enkelen maken er een fotoboek van en weinigen worden afgedrukt, opgehangen of weggegeven. Een digitale fotolijst is de perfecte oplossing voor wie meer van zijn foto’s wil hebben.

Momenten delen wanneer ze zich voordoen

Via sociale media kunt u uw familie, vrienden en kennissen op de hoogte houden en laten deelnemen aan uw eigen leven. Meestal verdwijnt het gedeelde moment tussen honderden anderen en bereikt het niemand persoonlijk. In de stortvloed van foto’s en nieuws krijgt het beeld slechts een fractie van de gehoopte aandacht.

Met de digitale fotolijst en een nieuw concept willen de ontwikkelaars van Framen deze vergankelijkheid en het snelle tempo van het moment tegengaan. Het stelt u in staat om uw foto’s direct op het fotolijstje te laden via de app, zelfs als u onderweg bent. Nieuwe foto’s van de kleinkinderen kunnen bijvoorbeeld altijd in de woonkamer van de grootouders worden getoond.

Voor bedrijven, bijvoorbeeld, biedt de fotolijst de mogelijkheid om nieuwe werkvoorbeelden flexibel in de etalage te tonen. Naast het voor de hand liggende gebruik in de etalage of op beurzen, kunnen kozijnen ook worden gebruikt voor een gevarieerde inrichting van hotelkamers of wachtkamers. Kunstenaars, ontwerpers, architecten of ambachtelijke bedrijven zoals schrijnwerkers of badkamerinstallateurs kunnen het frame gebruiken om werkvoorbeelden of hun eigen werk op een aantrekkelijke manier te presenteren.

 

Framen Player – stijlvol woonaccessoire in combinatie met de beste technologie

Elegant design en foto’s in de beste kwaliteit

Het digitale fotolijstje valt op door zijn eenvoudige uiterlijk. Het echte houten frame is verkrijgbaar in zwart of wit. Met het matte 21,5-inch IPS-display komen uw foto’s ook tot hun recht dankzij Full HD. De Framen Player biedt een perfecte foto-ervaring vanuit bijna elke hoek met een brede kijkhoek van 80 graden in alle richtingen.
Om het stroomverbruik tot een minimum te beperken, is het digitale fotolijstje ook voorzien van een bewegingssensor. Dit betekent dat foto’s alleen worden afgespeeld als er mensen in de kamer zijn.

Geen verveling meer in het fotolijstje

Met de app van Framen kunt u niet alleen uw eigen foto’s snel, eenvoudig en op afstand overbrengen naar de fotolijst, er is ook een grote fotobibliotheek. U kunt een afspeellijst met foto’s samenstellen of een van de meer dan 100.000 lijsten op de Frames Player afspelen. Deze service is eenvoudig te gebruiken vanaf uw smartphone of website.

Foto omslag: Framen

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *