Efficiënte stroomvoorziening voor uw bedrijf  

Efficiënte stroomvoorziening voor uw bedrijf

Steeds hogere eisen aan mens en machine bepalen het tijdperk van de digitalisering en de industrie 4.0.  De toenemende eisen die aan mens en machine worden gesteld, bepalen het tijdperk van de digitalisering en de industrie.

Dit gaat gepaard met een steeds efficiënter gebruik van de middelen, gaande van grote productiefaciliteiten in de industrie tot de kleinste assemblages in de elektronicasector. Dit geldt ook voor steeds compactere apparaten en machines, waarvan de schakelschema’s steeds geavanceerder en ruimtebesparender moeten worden.

Het grootste probleem bij de productie van steeds krachtigere elektronische apparaten in een krimpende ruimte is de stroomvoorziening van de componenten. Om u in staat te stellen deze steeds complexere projecten met slimme oplossingen te beheersen, hebben wij ons productassortiment van de fabrikant TRACO POWER met meer dan 120 producten uitgebreid.

Of u nu de kleinste DC/DC-omvormers in een vierkante behuizing nodig heeft, een AC/DC-omvormer als open frame voor installatie in uw eigen apparatuur gebruikt of op zoek bent naar speciaal voor de medische sector ontwikkelde voedingen – hier vindt u wat u zoekt!

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *