Eenvoudig onderhoud onder water – met een onderwater drone  

Eenvoudig onderhoud onder water – met een onderwater drone

Wie wilde weten hoe de wereld er onder water uitziet, moest zelf naar beneden duiken. Een onderwater drone doet het werk voor u. Dit maakt het eenvoudig en tijdbesparend om onderwatersystemen te besturen.

Gebruik voor de drone onder water

Of het nu gaat om wateropvangsystemen, stuwen of zwembaden – het onderhoud en de controle van onderwatersystemen gaat vaak gepaard met hoge uitgaven. Je hebt een duiker nodig die in alle te inspecteren gebieden duikt. In sommige gevallen moet de operatie worden onderbroken om de gezondheid van de duiker te beschermen.

De onderwater drone is een goede mogelijkheid om onder het wateroppervlak te kijken vanuit een droog oogpunt. Het is bijvoorbeeld ideaal voor het aansturen van afvoeren in een zwembad.

Gladius Mini50 – Onderwater drone voor veelzijdige toepassingen

4K Video’s van diepte

De Gladius Mini50 onderwater drone kan gebruikt worden voor professionele doeleinden dankzij de hoge resolutie en eenvoudige bediening. De 4K Ultra HD-camera levert scherpe beelden die direct naar een scherm of naar maximaal drie smartphones of tablets tegelijk kunnen worden overgebracht.

Manoeuvreerbare navigatie

De drone duikt tot 50 meter diep en beweegt met een snelheid van 2 meter per seconde. Net als een onderzeeër kan hij verticaal stijgen en dalen of op een bepaalde diepte worden vastgezet. Daarnaast heeft de drone vijf stabiliserende schroeven. Hierdoor kan de 2,5 kilogram compacte drone (385 x 226 x 138 mm) op hoge snelheid gestuurd worden.

Gemakkelijk te bedienen bedieningselementen

Een afstandsbediening zorgt voor een exacte bediening. Als alternatief kan de smartphone ook worden gebruikt. Met een verstelbare kantelhoek van 45 graden naar boven of beneden kunnen oppervlakken en objecten nauwkeurig worden onderzocht.

Het kantelslot maakt het mogelijk dat de drone de gedefinieerde hellingshoek vasthoudt, zelfs bij zijdelings zwenken.

Accessoires voor uitbreidingen

De Gladius Mini50 onderwater drone is uitgerust met een 50 meter lange kabel. Als u dieper wilt duiken, kunt u een verlengkabel aansluiten die het bereik van de camera vergroot tot 100 meter. De drone kan veilig opgeborgen worden in de bijpassende rugzak.

 

Foto omslag: Fabrikant

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *