De geheel nieuwe ZBOX C-serie van ZOTAC stelt de computerervaring in een heel nieuw licht  

De geheel nieuwe ZBOX C-serie van ZOTAC stelt de computerervaring in een heel nieuw licht

ZOTAC heeft zijn Z-BOX C-serie vanaf de basis opnieuw bewerkt en verder ontwikkeld. De hardware is in deze serie nog sterker en het tijdloze, strakke ontwerp heeft zelfs de Computex d&i Award gekregen. Het belangrijkste kenmerk is toch wel de geweldige stilte tijdens het gebruik van de mini-pc.

Stevig. Stil. Snel. Duidelijk.

De ZBOX-C-serie is stil, sterk en snel. De koelprestaties zijn in vergelijking met de vorige generatie met 66 procent toegenomen, de passieve koelingshardware omvat wel 25W TDP-processoren.

Omdat er weinig bewegende delen zijn, heeft de mini-pc een langere levensduur en is hij volkomen stil. Het innovatieve ontwerp wordt gekenmerkt door een oppervlak dat voor 90 procent wordt geventileerd, zodat een ademactiviteit van 270 graden is gewaarborgd. Als gevolg van de zeer belastbare natuurlijke honingraatstructuur beschikken alle mini-pc’s uit de C-serie over een maximaal luchtdoorlaatbaar oppervlak.

Binnenin zorgt de Intel® Core ™ i7-processor van de 8e generatie voor maximale snelheid. Dankzij vier kernen en Hyperthreading ™ zijn zeer goede prestaties mogelijk. Door HDMI 2.0 en DisplayPort 1.2 is de nieuwe ZBOX C-serie klaar voor Dual-Display. Door de geïntegreerde Intel UHD Graphics 620 is bovendien H.265 / HEVC Main10 Profil 4K @ 60Hz resolutie mogelijk – voor een uitstekende helderheid.

Veelzijdig designobject met power

De kleine, muisstille ZBOX C-serie met sterke prestaties is daarnaast uiterst wendbaar. Het maakt niet uit hoe of waar de mini-pc wordt geplaatst – neergezet, aan de muur bevestigd of verstopt achter een monitor – dankzij de compacte afmetingen van slechts 204 mm x 129 mm x 68 mm zijn hier geen grenzen aan gesteld. En als toegang nodig is tot de SO-DIMM-geheugenlocatie of de 2,5 inch HDD / SSD-schacht, dan is dat, net zoals bij alle ZOTAC ZBOX mini-pc’s, ook bij de C-serie zonder verder gereedschap mogelijk.

 

Afbeeldingen: Fabrikant

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *