Cadeaus voor de elektronicaliefhebber  

Cadeaus voor de elektronicaliefhebber

Bent u in die laatste weken voor kerst nog op zoek naar cadeaus? Geen probleem! Wij hebben een aantal leuke cadeaus geselecteerd voor iedereen die graag met elektronica bezig is.

De RPI NESPI Bundle – De Raspberry PI 3 als spelconsole in retrostijl

De RPI NESPI Bundle laat de harten van techniekliefhebbers sneller kloppen. De inbegrepen Raspberry PI 3 B is op zichzelf al geschikt voor veel verschillende elektronicaprojecten en kan worden gebruikt als server, voor de aansturing van Smart Home-apparaten, maar ook gewoon als computer om te surfen op internet. De bundel bevat alle benodigdheden om direct van onder de kerstboom een leuke retro-spelconsole te bouwen. Meer informatie over hoe u de Raspberry Pi kunt ombouwen tot retroconsole leest u in onze Hoe doe je dat.

De Loupedeck – Een droom voor alle professionele en hobbyfotografen

Het Loupedeck-controlepaneel maakt nabewerking in Adobe Lightroom ongekend eenvoudig. Dankzij de intuïtieve bediening is traditionele hardware, zoals muis en toetsenbord, bijna overbodig. De console kan zowel met Mac OS als met Windows worden gebruikt en de installatie is zeer eenvoudig.

De luxe stick met futuristisch design

De HyperX® Savage USB-stick is het perfecte cadeau voor iedereen die grote hoeveelheden gegevens moet opslaan en die gegevens vervolgens zeer snel moet kunnen oproepen en bewerken. Of het nu gaat om foto’s van hoge resolutie of om een volledige muziekverzameling: deze USB-stick beschikt over voldoende ruimte voor al uw gegevens. De stick is speciaal ontworpen voor verschillende platforms en spelconsoles en is bijvoorbeeld compatibel met PS4™, PS3™, Xbox One™ en Xbox 360®.

Betere prestaties voor de smartphone

Met de Ultra MicroSDXC-opslagkaart van 400GB van SanDisk doet u iedereen, die zich ergert aan zijn langzaam werkende smartphone, een groot plezier. Deze opslagkaart met hoge prestaties heeft een uitzonderlijke capaciteit van 400GB en geeft op Android™-gebaseerde premium-smartphones en -tablets een luxe upgrade. Hierdoor worden overdrachtssnelheden aanzienlijk verbeterd en worden video-opnames en -weergaves in HD-kwaliteit mogelijk. Met de meegeleverde SanDisk® Memory Zone app kunnen media en opgeslagen gegevens zeer goed worden beheerd.

Flashback naar het verleden

Weer terug van weg geweest: de NOKIA 3310! Voor iedereen met een grote hang naar het verleden is deze designklassieker het ultieme cadeau. Om te kunnen voldoen aan de moderne prestatievereisten, is de nieuwe 2017-versie uitgebreid bewerkt en aangepast. Maar één ding is in elk geval niet veranderd: net als vroeger gaat de accu in stand-by modus een hele maand mee.

Een klassieker onder de kerstboom

Knutselaars vanaf 10 jaar met een voorliefde voor elektronica zullen heel blij zijn met dit bouwpakket 511933 van Fischer Technik. Het pakket bevat alle benodigdheden om vier levensechte en volledig functionerende industrierobots te bouwen. Bovendien is didactisch opgesteld begeleidingsmateriaal inbegrepen als achtergrondinformatie.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is BOB 3

Het robotbouwpakket BOB 3 is speciaal ontwikkeld voor scholieren die geïnteresseerd zijn in elektronica. Met behulp van een stap-voor-stap handleiding wordt geleerd hoe een robot kan worden gebouwd en geprogrammeerd. Voor het programmeren is een webapplicatie beschikbaar waarin als aanmoediging voor de voortgang titels behaald kunnen worden zoals ‘basic coder’, ‘ third level coder’ en uiteindelijk ‘master coder’.

De hoogwaardige allroundcamera in zakformaat

De mooie en zeer dunne CANON IXUS185SI is het perfecte cadeau voor iedereen die veel op reis is. De 8-voudige optische zoom met groothoek zorgt voor scherpe opnames en heel veel fotoplezier. Dankzij gezichtsherkenning en de resolutie van 20 megapixels kunnen zeer hoogwaardige en detailrijke foto’s worden gemaakt.

Helder licht: altijd en overal

Met deze hoogwaardige LED LENSER P7R zaklamp slaat u twee vliegen in één klap: de lamp is milieuvriendelijk en vriendelijk voor uw portemonnee. Ondanks het kleine formaat verlicht de P7R met maximaal 1000 lumen tot wel 210 meter ver. Bovendien is de lamp dankzij het floating charge system snel opgeladen en daarom altijd klaar voor gebruik.

De smartwatch voor kinderen

Met de KIDIZOOM SW2 RT-smartwatch als cadeau worden alle kinderen blij. Dankzij het lcd-kleurentouchscreen kunnen kinderen tussen de vijf en twaalf jaar het eenvoudig bedienen. Met de downloadmanager kan eenvoudig content worden gedownload, zodat foto-, video-, klok- en wekfuncties naar behoefte kunnen worden uitgebreid. Daarnaast kan de smartwatch op elk moment door de ouders worden gecontroleerd.

Een musthave voor iedereen die van elektronica en yoga houdt

Met de Qi-oplader GOO 44169 kunnen mobiele apparaten draadloos worden opgeladen op basis van inductietechnologie. Sluit de lader simpelweg met een USB-kabel aan op een stroombron en plaats de smartphone of een ander mobiel apparaat met de Qi-sensor op de laadmat dat moet worden opgeladen.

De alles-in-één-oplossing voor programmeren, elektronica en robotica

Met de MB MBOT BLUE BT van Makeblock kan praktijkervaring worden opgedaan op het gebied van programmeren, elektronica en robotica. Op basis van de meegeleverde Scratch 2.0-programmeerhulpmiddelen wordt op een speelse manier de interesse gewekt voor de MINT-vakken (mathematica, informatica, natuurwetenschap en techniek).

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *