Beveiliging in uw eigen vier muren met Smartfrog’s IP camera voor het HOMEMATIC IP Systeem  

Beveiliging in uw eigen vier muren met Smartfrog’s IP camera voor het HOMEMATIC IP Systeem

Of het nu gaat om het leren kennen van kinderen, huisdieren of familieleden die behoefte hebben aan zorg in veiligheid, het monitoren van bedrijfspanden of om ’s nachts stiller te slapen – bewakingscamera’s worden steeds populairder.
Het aanbod van beveiligingscamera’s in alle prijscategorieën is dienovereenkomstig groot.
De Smartfrog IP camera is perfect geschikt voor integratie in het Homematic IP systeem en kan direct worden bediend via de Homematic IP App. Met zijn brede waaier aan toepassingen is het een echte allrounder. Bovendien overtuigt het door zijn eenvoud: voor een eenvoudige installatie zijn slechts ongeveer vijf minuten nodig.

Beveiligde gegevensopslag

Om altijd te weten wat er in de te monitoren ruimtes gebeurt, registreert de camera van Smartfrog de klok rond – net als de cloud-opslag van de video’s.
SSL-encryptie tijdens datatransmissie en -opslag in TÜV- en ISO-gecertificeerde hoogbeveiligde datacenters in Duitsland zorgen voor de best mogelijke gegevensbescherming.
Als er bewijs nodig is, kunnen de video’s tot vier uur lang gratis met terugwerkende kracht worden opgehaald. Het videomateriaal is beschikbaar tegen een vergoeding voor 30 dagen.

Verdere kenmerken van de bewakingscamera

Een bewegingsmelder en een microfoon bewaken de gedefinieerde gebieden akoestisch en visueel. Audiocommunicatie functioneert in beide richtingen: de gebruiker wordt bewust gemaakt van veranderingen in de omgeving en kan direct reageren via de luidsprekers.
De Smartfrog IP camera kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als babyfoon.
Dankzij de nachtzichtmodus met een bereik tot tien meter en de omgevingslichtsensor registreert de bewakingscamera betrouwbaar, ook ’s nachts of in moeilijke lichtomstandigheden.

Bediening via de Homematic IP App

Als de camera een beweging of ruis registreert, wordt de gebruiker gewaarschuwd via een melding in de Homematic IP App – zelfs als hij onderweg is. Geofencing kan worden gebruikt om tot zes bewakingszones per camera te markeren – de gebruiker wordt dus alleen gewaarschuwd wanneer zich een verandering voordoet in een kritische zone.
Dit werkt met maximaal tien camera’s die in de app kunnen worden geregistreerd.

Dekkingsbeeld: smartfrog

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *