Ondersteuning bij creatieve projecten: de Brother ScanNCut DX1000 snijplotter  

Ondersteuning bij creatieve projecten: de Brother ScanNCut DX1000 snijplotter

Of het nu gaat om bouwonderdelen voor elektronicaprojecten, knippatronen voor knutselwerkzaamheden of accessoires voor versiering van de eigen muren – een snijplotter biedt veel gebruiksmogelijkheden en de hoogste precisie bij het verwerken van materialen.

Reichelt elektronik heeft de Brother ScanNCut DX1000 in het assortiment opgenomen, zodat knutselaars hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Van vinyl tot papier, stof, vilt, schuimrubber, karton en kunststof en leder, met de potter kan nagenoeg elk materiaal van maximaal 3 mm dik worden gesneden.

Bovendien beschikt de plotter over de volgende functies:

  • Lemmet-sensor: De lemmet-instellingen worden automatisch aangepast aan de dikte van het te verwerken materiaal, wat voor optimale en gelijkmatige snijresultaten zorgt.
  • Stand-alone modus: Om de plotter te gebruiken is geen pc vereist. Dankzij het intuïtieve touchscreen van 5 inch kunnen snijpatronen direct op de snijplotter worden bewerkt en uitgevoerd. Als gebruik wordt gemaakt van een pc, is een draadloze gegevensoverdracht mogelijk tussen de plotter en de pc via de aanwezige WLAN-interface.
  • Servomotorentechniek: Dankzij de geoptimaliseerde technologie is de Brother DX1000 geruisloos en levert deze snelle, precieze resultaten.
  • Geïntegreerde 600-dpi-scanner: Afbeeldingen, stoffen en zelfs nog dikkere materialen kunnen worden ingescand en worden gebruikt om individuele patronen te genereren.

 

 

Met vele voorgeprogrammeerde ontwerpen, lettertypen en quiltpatronen die de gebruiker gratis kan gebruiken, kan de Brother ScanNCut DX1000 direct worden ingezet. Met behulp van overige accessoires kunt u nog creatiever worden – misschien komt de snijplotter wel van pas bij uw volgende project?

 

Titelafbeelding: Fabrikant

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *