Internet voor iedereen: MikroTik-producten nu verkrijgbaar bij reichelt elektronik  

Internet voor iedereen: MikroTik-producten nu verkrijgbaar bij reichelt elektronik

Sneller, resistenter en betaalbaarder internet: dat is wat MikroTik met zijn producten wil bereiken. Dit technologiebedrijf uit Letland, dat in 1996 is opgericht, gaat zijn producten over de hele wereld exporteren. Tot de gebruikers van MikroTik-technologie behoren grote namen als Infineon, Vodafone en NASA.

Vanaf nu kun je voor MikroTik-producten terecht in de webwinkel van reichelt.

Het MikroTik-assortiment

MikroTik biedt een breed scala aan CPE-oplossingen (Customer Premises Equipment) voor binnen- en buitengebruik, met daarnaast nog API-producten (Application Programming Interface). Het bedrijf ontwikkelt al 22 jaar lang hardware en software voor netwerkgebruikers. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed.

Reichelt elektronik heeft onder andere de volgende switches, routers en access-points van MikroTik in het assortiment:

  • Cloud Core-router: Alle producten in deze categorie bevatten krachtige Tilera Multicore-processoren. Daardoor zijn deze ethernetrouters bij intensief gebruik de beste keuze.
  • hEX-serie: Deze compacte ethernetrouters hebben een robuuste, kunststof behuizing en vijf poorten.
  • Cloud Smart-switch: Deze gigabit-ethernetswitch met 24 poorten is ideaal voor grote organisaties en is uitgevoerd in een handige 1U-rackbehuizing.

Alle routers bevatten de native RouterOS-software van MikroTik. De grote voordelen daarvan: volledige stabiliteit, controle en flexibiliteit, ongeacht de data-interface en routing.

 

Titelafbeelding: Adobe Stock, Tierney, 206923086

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *