Nieuwe SmartLife-serie van Nedis – Zo wordt het dagelijks leven intelligent!  

Nieuwe SmartLife-serie van Nedis – Zo wordt het dagelijks leven intelligent!

Van ledlamp en waterkoker tot computeraccessoires zoals muis en toetsenbord – Nedis staat voor functionele en hoogwaardige elektronische apparaten. Met de Smart Life-serie presenteert het merk producten, die het leven thuis eenvoudiger, efficiënter, gezonder en comfortabeler maken.

Direct en intuïtief: eenvoudige bediening voor slimme oplossingen in huis

De producten uit de Smart Life-serie van Nedis zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen. Door het brede productassortiment kunt u uw slimme woning heel persoonlijk en op uw behoeften afgestemd inrichten. De producten kunnen snel en zonder gecompliceerde installaties worden opgezet. Zo kunt u onmiddellijk genieten van het voordeel van slimme apparaten!

Slimme gloeilampen en lichtschakelaars laten uw huis oplichten

Nedis levert talloze slimme draadloze ledlampen, die afhankelijk van de sfeer of de tijd van de dag van kleur kunnen veranderen. Bovendien bestaat het assortiment uit draadloze lichtschakelaars, die u door aanraking of met een app kunt bedienen. Zo kunt u het licht thuis ook op afstand regelen.

Veiligheid rondom en in uw eigen huis

De Smart-IP-camera’s van Nedis zorgen voor veiligheid in uw slimme woning. Omdat deze draadloos zijn en hoogwaardige beelden in HD-kwaliteit leveren. Nog een ander voordeel: u kunt ze heel eenvoudig in uw wifi-netwerk integreren – zonder een extra hub.

Maar ook voor het risico van waterschade heeft Nedis een oplossing voor u: De slimme waterdetector past dankzij zijn compacte afmetingen ook op moeilijk bereikbare plaatsen, en stuurt bij wateroverlast een pushbericht naar uw mobiele telefoon.

Nedis multiroomluidsprekers voor meer muziek in huis

Met de multiroom-luidsprekers van Nedis kunt u overal in huis genieten van muziek door ze onderling of aan andere luidsprekers te koppelen. Daarnaast kunt u muziek streamen via Spotify, iHeartRadio en andere diensten. Zonder dat u aan de geluidskwaliteit concessies doet, want alle radio’s uit de serie leveren een volle en goed uitgebalanceerde sound.

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *