Creativiteit aan het lopende lint: Brother TapeCreator Pro TP-M5000N  

Creativiteit aan het lopende lint: Brother TapeCreator Pro TP-M5000N

Cadeaulinten met persoonlijke groeten, lintjes aan de ruiker met een origineel opschrift, duidelijke teksten op plakband voor een overzichtelijke archivering. Met de Brother TapeCreator Pro TP-M5000N kunnen linten veelzijdig en snel vormgegeven en bedrukt worden.

Druk op plastic- en textiellinten

De speciale printer voorziet de linten met een thermisch drukproces van de gewenste teksten en motieven. Hiervoor zijn plasticlinten van 15, 38 en 50 millimeter breed verkrijgbaar. Textiellinten zijn er in de breedten 15 en 38 millimeter. Daarnaast kan telkenmale uit een serie kleuren gekozen worden.

De Brother Tape Creator Pro TP-M5000N meet 173 x 366 x 647 millimeter (B x H x D) en weegt 9,5 kilo.

Koppeling met de computer

De Brother TapeCreator Pro TP-M5000N wordt via USB 2.0 of de geïntegreerde netwerkinterface met een computer of een compleet netwerk verbonden. Met de meegeleverde software P-touch Editor kunnen individuele ontwerpen gecreëerd worden; het programma stelt hiertoe een verscheidenheid baan symbolen, kaders en clip-arts ter beschikking.

Afbeelding: Brother

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *