Nieuw in het programma: meettoestellen van marktleider Chauvin Arnoux  

Nieuw in het programma: meettoestellen van marktleider Chauvin Arnoux

De Franse fabrikant Chauvin Arnoux is de Europese marktleider voor draagbare meet- en testapparaten. De in 1903 opgerichte onderneming heeft in de loop van de bedrijfsgeschiedenis tal van innovatieve producten op de markt gebracht, waaronder in 1927 de Contrôleur Universel, de voorloper van de moderne multimeter. In het actuele assortiment van Chauvin Arnoux zijn hoogwaardige apparaten beschikbaar voor controle- en onderhoudswerkzaamheden die voldoen aan de eisen van professionele gebruikers (industrie, elektronisch handwerk, laboratorium enz.) – nu kunnen ook de klanten van reichelt elektronik profiteren van de expertise van de fabrikant.

Hoogwaardige meetapparaten voor verschillende vereisten

In het reichelt-programma is nu een reeks meetapparaten van Chauvin Arnoux opgenomen, waaronder:

  • PEL 103: een professioneel, veelzijdig energie- en vermogenmeetapparaat voor de bewaking en controle van industriële elektrische installaties.
  • Digiflex-tangenmeetapparaten met flexibele meetlus voor bijzonder moeilijk bereikbare meetpunten.
  • Qualistar+ A 8336: een netweerkanalysator voor onderhouds- en testwerkzaamheden in elektrische installaties van de categorie CAT III tot 1000 volt en de categorie CAT IV tot 600 volt.

Nieuw in het programma: meettoestellen van marktleider Chauvin Arnoux van reichelt elektronik Nieuw in het programma: meettoestellen van marktleider Chauvin Arnoux van reichelt elektronik

 

Tot de actueel bij reichelt elektronik beschikbare producten van de fabrikant behoren tevens warmtebeeldcamera’s en ook toebehoren zoals software, bevestigingsmiddelen en draagtassen. Het volledige aanbod vindt u hier.

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *