GoPro Hero7: Action cam voor superscherpe video’s  

GoPro Hero7: Action cam voor superscherpe video’s

Een mountainbike-afdaling, parachutesprong of freeclimbing – steeds vaker worden videocamera’s van GoPro meegenomen. De Amerikaanse fabrikant, marktleider in het sportsegment, heeft nu zijn nieuwste model gepresenteerd. De GoPro Hero7 is klein, zonder behuizing waterbestendig en robuust als zijn voorganger en scoort in de topuitrusting met vloeiende ultra-HD-opnames en een innovatieve beeldstabilisatie.

Hoe de modellen van de GoPro Hero7 zich onderscheiden

De GoPro Hero7 is er in drie uitvoeringen, die niet alleen qua kleur van de behuizing afwijken:

  • De GoPro Hero7 White maakt opnames met maximaal full-HD-resolutie (1.920 x 1.080 pixels) bij een beeldfrequentie van 60 beelden per seconde. Foto’s schiet de camera met maximaal 10 megapixel. Gewicht: 92,4 gram; afmetingen: 62,3 x 44,9 x 28,3 millimeter.
  • De GoPro Hero7 Silver maakt video-opnames met ultra-HD- respectievelijk 4K-resolutie (4.096 x 2.160 pixels), de beeldfrequentie bedraagt dan 30 beelden per seconde. Losse foto’s zijn met maximaal 10 megapixel mogelijk. Gewicht: 94,4 gram; afmetingen als Hero7 White.
  • Het topmodel GoPro Hero7 Black filmt UHD-video’s met maximaal 60 beelden per seconde en schiet losse foto’s met maximaal 12 megapixel. Bovendien werkt de Hero7 Black met het nieuwe stabilisatieproces hypersmooth. Gewicht: 116,0 gram; afmetingen: 62,3 x 44,9 x 33 millimeter.

Geheel nieuw is het hypersmoothproces van de Hero7 Black. Dankzij deze innovatieve softwareoplossing zijn volgens GoPro opnames zonder schokken mogelijk. Het proces zou net zo effectief zijn als het mechanische stabilisatiesysteem Gimbal, dat bij drones en duidelijk grotere, professionele camera’s gebruikt wordt. Een andere spannende functie van de Hero7 Black is de timewarpfunctie voor extreem vloeiende video’s met versnelde weergave.

Alle Hero7-modellen beschikken over een intuïtief aanraakscherm met hoofdopnamemodi voor net zo snelle als eenvoudige navigatie. De video’s kunnen automatisch naar een smartphone worden overgezet en zo direct in sociale-medianetwerken worden gedeeld.

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *