Flinke prijsverlaging bij producten van Microchip en Atmel  

Flinke prijsverlaging bij producten van Microchip en Atmel

Microchip Technology Inc. is een van de toonaangevende aanbieders van microcontrollers en analoge halfgeleiders en sinds jaren een vertrouwde leverancier van reichelt elektronik. Bij de onderneming hoort ook het merk Atmel. Nu zijn zowel Microchip- als Atmel-producten verkrijgbaar tegen flink verlaagde prijzen.

Uitgebreid programma aan bouwelementen

In het bij reichelt elektronik beschikbare assortiment van Microchip en Atmel zitten bouwelementen zoals geheugenbouwstenen (bijvoorbeeld EEPROM), halfgeleiderbouwstenen (GAL, PAL), flash-bouwstenen, microcontrollers en sensoren alsmede tools voor programmeurs en developers. Een paar voorbeelden:

  • ATMEGA 328P-PU, een 8-bit AVR microcontroller met 32 Kbytes ISP-flash
  • ATMEGA 8A-AU, een 8-bit AVR microcontroller met 8 Kbytes ISP-flash
  • AT AVR DRAGON, een ontwikkelingstool van Atmel met 8-bit en 32-bit AVR

De Amerikaanse fabrikant Microchip Technology, waartoe Atmel sinds 2016 hoort, maakt met zijn beproefde producten risicoarme ontwikkelingen en daarmee geringere kosten voor ondernemingen mogelijk. Van de flink verlaagde prijzen profiteren met name professionele klanten, die grote partijen bestellen.

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *