Alles in het oog: nieuw merk voor Smart-Home-camera’s  

Alles in het oog: nieuw merk voor Smart-Home-camera’s

Zeer krachtige camera’s voor binnen en buiten, die snel en gemakkelijk gekoppeld kunnen worden met Smart-Home-systemen en internet. Apparaten van het merk Lechange zijn nu nieuw in het assortiment van reichelt elektronik opgenomen. De bewakingscamera’s van de Chinese fabrikant Dahua Technology bieden omvangrijke en comfortabele functies voor veiligheid van huis en woning.

Compact, wendbaar, waterdicht – passende camera’s voor verschillende toepassingen

De Lechange-camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geschikt voor diverse toepassingen:

  • Het model Ranger is bedoeld voor binnen. De camera is wendbaar (0 tot 355 graden) en kan naar boven en naar onderen in een hoek worden versteld (-5 tot 90 graden). Er zijn twee uitvoeringen, ze maken opnames met 1280 x 720 respectievelijk 1920 x 1080 pixels.
  • De binnencamera Cue is kleiner en kan onopvallend worden gepositioneerd. Net zoals bij het model Ranger heeft u de keuze uit twee beeldresoluties.
  • Bullet is een buitencamera, die tegen stof en vocht beschermd is (IP67). Zij maakt opnames met 1920 x 1080 pixels en heeft uitstekende nachtzichteigenschappen.
  • Bij het Lechange-assortiment behoort tevens de deurbelcamera Doorbell met 1920 x 1080 pixels en een objectief met extra brede hoek (140 graden).

 

Alle camera’s kunnen via wifi worden aangesloten op het eigen netwerk en internet. Bovendien kunnen ze met kosteloze software aan elkaar gekoppeld worden. Verbinden met socialemediaplatformen zoals Facebook, Cloud-diensten en spraakassistenten zoals Alexa van Amazon is ook mogelijk. De opnames van de camera’s kunnen door middel van een microSD-geheugenkaart worden opgeslagen, de apparaten hebben speciale lezers. De binnencamera’s Ranger en Cue hebben bovendien een luidspreker met intercomfunctie.

Afbeelding: Lechange

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *