Slimme oplossing voor een ononderbroken stroomvoorziening nu met aansturing via de cloud  

Slimme oplossing voor een ononderbroken stroomvoorziening nu met aansturing via de cloud

 

Schneider Electric biedt met zijn productlijn APC een systeem dat zowel langdurige stroomvoorziening waarborgt als stroombeveiliging (ook bij storingen). Zo blijven servers, communicatieoplossingen en de randapparatuur ook bij een stroomuitval onaangetast. Dit is essentieel voor de beveiliging van gevoelige informatie , niet alleen voor particulieren maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven.

Met APC SmartConnect brengt de APC Consumer Division zijn bekende Smart-USV-systeem naar een hoger niveau, aangezien de nieuwe serie benaderd kan worden via  via de cloud – zo is aansturen en bewaken mogelijk vanuit de hele wereld.

Controleer uw stroomvoorziening online met APC SmartConnect

Alle apparaten die worden gebruikt voor het genereren, overdragen of opslaan van gegevens reageren gevoelig op spanningspieken en overspanning. Tijdens een  stroomuitval of een  een hevige onweersbui kan er aanzienlijke schade ontstaan aan dure installaties, waarvan de (reparatie)kosten erg kunnen oplopen. Bovendien kunnen dergelijke scenario’s ook leiden tot volledige uitval van apparatuur en zo leiden tot productiviteitsdaling en gegevensverlies.

Met de nieuwe Smart-USV-apparaten van Schneider Electric kan de stroomvoorziening, met elk voor internet geschikt apparaat, worden bewaakt via de APC SmartConnect-portal.

De voordelen van een slimme beveiligingsoplossing zijn talrijk

SmartConnect verzendt proactieve meldingen voor automatisch uitgevoerde updates en biedt duidelijke aanbevelingen voor te ondernemen acties voor de bediening van de USV. Het systeem is eenvoudig te installeren en is toegankelijk via een beveiligde webportal. Bovendien kan het systeem worden geïntegreerd in alle gerenommeerde beheersystemen.

De USV-apparaten met APC SmartConnect zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel van reichelt.

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *