De nieuwe CAVIUS Wireless Alarm Family  

De nieuwe CAVIUS Wireless Alarm Family

Rookmelders kunnen levens redden. Alleen al in 2015 stierven er volgens het Duitse bureau voor de statistiek in Duitsland 343 mensen door vuur en rook. De Duitse wetgeving heeft hier verandering in gebracht door de inmiddels algemeen geldende rookmelderplicht. Elke huiseigenaar moet in alle slaapruimten en gangen van zijn gebouwen rookmelders plaatsen. Tot op heden was dat niet altijd een mooi gezicht. Daarom heeft topfabrikant CAVIUS een optisch en technisch zeer aantrekkelijke alarmsysteemserie ontworpen.

Veiligheid ontmoet design

De Deense fabrikant CAVIUS biedt een draadloos alarmsysteem dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens zeer mooi uitziet. De allerkleinste melders met Scandinavisch design hebben een diameter van slechts 40 mm en kunnen worden gezien als puur designobject. Aan de Wireless Alarm Family van CAVIUS werd daarom in 2016 de Red Dot Award toegekend.

Eén systeem voor alle gevaren

Het draadloze waarschuwingssysteem van CAVIUS bestaat uit rookmelders, warmtemelders en watermelders. Alle apparaten kunnen zonder basisstation met elkaar worden verbonden en laten bij noodgevallen direct alle alarmsirenes afgaan van de CAVIUS-apparaten die in de woning zijn geïnstalleerd. Dankzij de Wireless Alarm Family is de beveiliging van een woonhuis of kantoorpand mogelijk middels één verbonden alarmsysteem.

Ultramoderne techniek van de beste kwaliteit

Alle alarmapparaten van CAVIUS beschikken over de modernste elektronische onderdelen, die een absolute betrouwbaarheid garanderen. Klanten kunnen kiezen uit versies met een batterijduur van vijf en tien jaar. De meegeleverde draadloze afstandsbediening zorgt ervoor dat het systeem regelmatig kan worden gecontroleerd. Alle apparaten zijn uitvoerig getest en daarmee wordt een probleemloos functioneren gegarandeerd.

 

 

 

Wat vind jij van dit onderwerp? Geef een reactive:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *